Hlavní obsah

Do kampaně nalil 35 milionů. Žádné zklamání, nelituje Horáček. Zeman má prý silného soupeře

Horáček: Zeman má v Drahošovi silného protivníka.

 

Reklama

Po prohraném prvním kole nabízí pomoc v kampani Jiřímu Drahošovi. I přes zdaleka nejdelší kampaň skončil textař Horáček až čtvrtý.

Článek

Kampaň pro mě ještě neskončila, prohlásil v rozhovoru pro Seznam Michal Horáček. Už v sobotu nabídl Jiřímu Drahošovi mimo jiné své billboardy, které má předplacené až do konce ledna. Také je ochotný pomoci mu s kontaktní kampaní před druhým kolem.

Horáček skončil se 472 tisíci hlasy a devíti procenty až na čtvrtém místě za Pavlem Fischerem. Po prvním kole se znovu obul do Miloše Zemana, o kterém prohlásil, že je „zbabělec“, protože nechodil do předvolebních debat.

„Zklamaný vůbec nejsem. Jsem rád, že se ve volbách vyprofiloval silný kandidát proti Miloši Zemanovi,“ říká v rozhovoru pro Seznam Horáček. „Do tří, do půl čtvrté jsem odpovídal na záplavu vzkazů,“ popisuje povolební noc. „Je to 500 tisíc lidí, kteří pro mě hlasovali. To je dojemné, musím jim poděkovat,” dodává.

Proč nedokázal přetavit investované peníze do postupu do druhého kola? Jaké podpásovky ve finále kampaně ještě čeká? A napíše známý textař o prezidentské volbě píseň? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované