Hlavní obsah

Do kin jde dokument o Ewě Farne. Občas mluvím hodně sprostě, přiznává

Ewa Farna mluví o vlastním dokumentu, který míří do kin. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Do kin právě míří dokument Ewa Farna 10: Neznámá známá, který mapuje desetiletou kariéru zpěvačky na hudební scéně. Kamery jí byly v patách dva roky. Díky tomu vznikly unikátní záběry, které Farnou ukazují i jinak, než ji známe.

Článek

Téměř denní „šmíring“ po dobu dvou let nebyl pro Ewu Farnou žádný problém. V rozhovoru pro Seznam říká, že je na kamery zvyklá. Jediným jejím přáním bylo, aby ji kolegové zachytili takovou, jaká opravdu je, což se prý povedlo.

„Za kamerou jsem měla své kamarády, takže jsem se nebála je kamkoliv vzít, což je v dokumentu hodně ukázané. Vzala jsem je třeba i do pokojíčku, kam normálně nikoho nepouštím. Promluvili i rodiče, kteří se jinak na kameru nevyjadřují,“ líčí čtyřiadvacetiletá rodačka z Třince.

„Chtěla jsem co nejvíc ukázat autentickou Ewu. Skandály ale nečekejte. Žádné nejsou. Ano, občas jsem sprostá, nepříjemná a naštvaná, ale tak jsem to chtěla. Vzpomínám si, jak jsem před jedním koncertem brečela a kameramani se začali vzdalovat a v tom jsem ubrečená řekla: Vy tu musíte zůstat a točit,“ vzpomíná.

Celý rozhovor s Ewou Farnou pořízený v její dodávce, v níž se také natáčelo, najdete v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované