Hlavní obsah

Do Prahy se vrátila pivní kola, atrakce pro turisty za 400 €

Z dílny tvůrců Honest Guide: Ty nejdůležitější události z hlavního města za poslední měsíc shrnuté do několika minut. Česky, ale dokonale.Video: Janek Rubeš, Honza Mikulka, Seznam Zprávy

 

Reklama

Turisté mohou slavit, pivní kola také slaví - návrat do ulic Prahy. Za cenu 9000 korun si na dvě hodiny můžete užít neomezenou konzumaci piva a šlapání v historickém centru Prahy. Za příplatek 50 € pak dostanete sexy hostesku.

Článek

Naše zpravodajské studio jsme tentokrát přesunuli doprostřed pole. Případy koronaviru stále přibývají, a tak se i my snažíme nadále dodržovat sociální rozestupy. Nebojte, o vaše oblíbené zprávy z Pragia, Czechia, ale nepřijdete. And I think that's beautiful.

S naším přenosným zpravodajským studiem jsme chtěli jet na Luka, ale nakonec jsme si vybrali pole.

Kromě výše zmíněných pivních kol se do Prahy také vrátila nepopulární americká služba Lime. Svou nabídku elektrických koloběžek rozšířila o novou podvodní variantu, tzv. ‚‚U-Lime‘‘. K odemknutí těchto nových ponorkových verzí aktualizujte svou aplikaci.

Prchlivý premiér Andrej Babiš uvedl na svém twitterovém účtu, že v Praze otevře Apple Store. Premiér si bohužel špatně přeložil inzerát, neb Apple nehledal zaměstnance do údajně připravovaného Apple Store, ale do již otevřeného Apple Shopu (pozn. pro všechny Android uživatele - ano, v tom je rozdíl).

Majitel restaurace, který v centru Prahy neplatil nájem, znovu potvrdil svého podnikavého ducha, když si otevřel stánek s pivem a klobásou přímo vedle Karlova mostu.

Podnikatel napojil svůj stánek prodlužovačkou na přilehlý kostel, odkud čerpal elektřinu. Policie podnikatele sice vyhnala, ale nemějte o něho obavy - v Praze je kostelů ještě dost.

Stánek s pivem a klobásou vedle Karlova mostu.

Napíchnout svůj stánek na elektřinu kostela je docela majstrštyk. A hlavně kostelů je v Praze dost.

Náš moderátor zpráv se před pár dny vrátil z dovolené. Nahoře v úvodu článku naleznete video, ve kterém sdílí své nejhezčí momenty z cest. O to rozhodně nechcete přijít. Abychom vás nalákali, zde malá ochutnávka.

Děkujeme, že jste věrni našim Zprávám, a pokud jste se právě vrátili z dovolené a vůbec netušíte, kam teda zase máte nosit roušku a kam ne, doporučujeme vám znovu odjet. Nebo pokračovat ve čtení SZ.cz.

Reklama

Doporučované