Hlavní obsah

Dobré skutky nejen o Vánocích: Modelka Erbová pomáhá dětem, zapojit se můžete i vy

Modelka Vlaďka Erbová ve studiu Slavných.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Hvězdy dětem. Tak se jmenuje projekt Vlaďky Erbové, prostřednictvím něhož pomáhá nejen modelka, ale i desítky dalších známých tváří tam, kde je potřeba. Celebrity vyrobí či ozdobí adventní věnce, které poté putují do domácností po celé České republice. Zapojit se může ale úplně každý.

Článek

„Za veškeré peníze, které z prodeje získáme, kupujeme zdravotní potřeby a plníme dětská přání. Jedná se o čtyři dětská oddělení, konkrétně hematoonkologie. Jezdíme do Ostravy, Olomouce, Ústí nad Labem a Plzně,“ popisuje svůj projekt Vlaďka Erbová.

Letošní akce trvá dva dny, a to 7. a 8. listopadu, během kterých si přijde svůj věnec nazdobit například tanečnice Jovanka Vojtková, Agáta Prachařová, Česká Miss 2016 Andrea Bezděková a mnoho Vladčiných kolegyň z modelingu. „Akce proběhne v Praze, v Galerii 1. Uvidíme, kdo ukáže svoji kreativitu a jak budou výsledné věnce vypadat. Hlavní ale je, aby pomohly co nejvíce dětem,“ těší se Vlaďka a dodává, že věnce bude poté možno zakoupit po celý listopad.

Vlaďka Erbová je sama maminkou. Vychovává dvě krásné děti. Dvanáctiletá dcera Viktoria je nadějná krasobruslařka a šestiletý syn Markus je velmi talentovaný hokejista.

Rozhovor je součástí pořadu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované