Hlavní obsah

Herec Godla se distancoval od SPD. Nedomyslel jsem to, říká

Foto: Profimedia.cz

Herec Zdeněk Godla považuje podporu SPD za neuváženou.

Reklama

Godla se nechal vyfotit s poslancem SPD ve stranické kanceláři, později tvrdil, že stranu podporuje. Dnes to má za chybu.

Článek

Herec Zdeněk Godla se distancoval od své podpory SPD. „Bohužel jsem naletěl politickým hrátkám a důsledky jsem nedomyslel,“ napsal v prohlášení pro server Romea.

Vyjádřenou podporu pro stranu Tomia Okamury dnes považuje za chybu.

Koncem května se herec, kterého proslavila role v seriálu Most! a účast v soutěži Stardance, v kanceláři SPD potkal s poslancem Jaroslavem Foldynou. Ten ze setkání zveřejnil fotografii s komentářem, že Godla podporuje SPD.

Na začátku června se pak Godla účastnil oslav dětského dne v Chomutově, které jako předvolební kampaň před komunálními volbami pořádalo hnutí SPD a uskupení PRO (Právo Respekt Odbornost). Následně pro server Chomutovky.cz uvedl, že obě strany podporuje.

„Dnes to považuji za chybu a tímto bych se chtěl od těchto uskupení, ale i dalších politických aktivit distancovat,“ dodal herec.

Ve vyjádření také uvedl, že ho mrzí, jestli se tím někoho dotkl. O politiku se prý nikdy nezajímal a soustředí se na herectví.

Reklama

Doporučované