Hlavní obsah

Krvesajové z Hradu a Drahoš jako černá díra na emoce. Volby očima „reklamní krysy“

„V české politice jsou jen tři lidé, kteří mě zaujali svou kontaktní politikou: Miloš Zeman, Andrej Babiš a Dominik Feri,” říká Martin Jaroš.

 

Reklama

Marketingový expert a glosátor ze sociálních sítí Martin Jaroš aktivně podporoval Jiřího Drahoše. Ve Výzvě Jiřího Kubíka ale vysvětluje, proč Miloše Zemana vlastně nemohl nikdo porazit.

Článek

„Profesor Drahoš nemohl prezidenta Zemana překonat, protože profesor je trošku černá díra na emoce,“ nešetří svého volebního favorita v rozhovoru Martin Jaroš.

Na jednu stranu ocenil, že se z „neznámého nýmanda“, jakým byl podle něj Drahoš ještě před rokem, stal Zemanův vážný protikandidát, na druhou stranu popisuje, proč bývalý šéf Akademie věd neměl šanci získat Zemanovy voliče.

V rozhovoru Martin Jaroš také poněkud překvapivě vysvětluje, proč si myslí, že Zemanova „protiimigrantská“ kampaň proti Drahošovi byla fér.

Hradní krvesajové budou řádit dál

Proč má za to, že teď se Zeman bude chovat lépe, i když – jak říká – jeho „krvesajové“ Mynář a Nejedlý budou dál řádit na Hradě? Jaké chyby udělal v kampani Jiří Drahoš? A má Andrej Babiš na to, aby v příštích prezidentských volbách bodoval on?

Rozhovor s Martinem Jarošem sledujte ve videu umístěném nahoře.

Reklama

Doporučované