Hlavní obsah

Drahoš není želé. Zeman a Ovčáček úspěšně navazují na tradici komických dvojic, říká Šteindler

Rozhovor s podporovatelem Jiřího Drahoše Milanem Šteindlerem.

 

Reklama

Ve speciálním vydání Osmičky se tentokrát sešli dva hosté. Do studia jsme pozvali podporovatele Miloše Zemana a Jiřího Drahoše. Kdo z dvojice F. R. Čech a M. Šteindler vás přesvědčil více?

Článek

„Jsem přesvědčený, že skutečnými vládci na Hradě jsou poradci pana prezidenta,“ říká v Osmičce herec Milan Šteindler, který patří k podporovatelům prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše. Současný prezident Miloš Zeman a jeho tiskový mluvčí Jiří Ovčáček jsou podle Šteindlera velmi autentičtí představitelé politické satiry a významná komická dvojice.

Proč by měl být Jiří Drahoš prezidentem? Co by mu poradil do prezidentských debat s Milošem Zemanem? Kdo skutečně vládne Pražskému hradu? Podívejte se v úvodním videu.

Miloš je ve všem lepší než Drahoš, říká František Ringo Čech:

Rozhovor s podporovatelem Miloše Zemana F. R. Čechem.

„Miloš Zeman chodí pomalu a opírá se o hůlku. To ale není překážka, aby byl prezidentem. Tohle je problém jenom pro idiota,“ říká muzikant a komik František Ringo Čech.

Dlouholetý přítel Miloše Zemana se Heleně Šulcové v Osmičce svěřil i s tím, proč je přesvědčen, že současný prezident v debatních soubojích „rozcupuje svého soupeře Jiřího Drahoše na kousky”. Podívejte se na další část Osmičky Heleny Šulcové v našem videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované