Hlavní obsah

Dramatické záběry z pražské diskotéky. Policie hledá agresora, který odnesl ženu z parketu

Autentické záběry z místa činu, kde se agresor, jehož identikit policie sestavila, pokusil znásilnit ženu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Policie hledá podezřelého z pokusu o znásilnění.

Článek

Policie s pomocí záběrů z bezpečnostních kamer hledá muže, který v polovině září z diskotéky v Praze 5 odnesl v náručí jednu z tancujících žen a na rampě v zadní části objektu se ji pokusil znásilnit.

To se mu nepovedlo a utekl. Po muži ve věku mezi 30 až 40 roky nyní pátrají policisté. V případě dopadení a uznání viny mu za znásilnění hrozí až pět let vězení.

Událost se stala v sobotu 15. září před třetí hodinou ráno na diskotéce nedaleko stanice metra Luka. K poškozené tam podle policejního mluvčího Jana Daňka přitancoval neznámý muž, vzal ji do náruče a odnesl ven. Žena byla v šoku a nezmohla se na odpor. Venku se sice už snažila bránit a křičet o pomoc, ale neúspěšně.

„Násilník poškozenou odtáhl do zadní části budovy k nákladní rampě, kde se ji pokusil znásilnit. To se mu nepodařilo a po několika minutách snažení z místa utekl,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Hledaný, jehož identikit policie zveřejnila na webu, měří zhruba 160 centimetrů, je hodně hubený a má snědší barvu pleti, propadlé tváře, úzké rty, černé krátké vlasy, výrazné kouty a husté tmavé obočí. Oblečené měl světle modré úzké džíny, černé tričko s nápisem Nike, tmavou bundu, černé nízké boty a bílé ponožky.

Podle napadené ženy to mohl být podle přízvuku Rumun, Ukrajinec nebo Rus.

Reklama

Související témata:

Doporučované