Hlavní obsah

Dřív byly koncerty rutina, teď si je užívám. Nikdy nevím, který bude poslední, říká zpěvák Sebastian

Jak se Sebastian dostal ke kariéře zpěváka?Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák, kytarista a textař Sebastian Navrátil, který vystupuje pod svým křestním jménem Sebastian, byl hostem pondělních Slavných. Co ho čeká v nejbližších dnech?

Článek

Je tady léto a začínají festivaly. Pro hudebníka je to hektické období. Nejbližším festivalem, kde bude mladý zpěvák k vidění, je Aerodrome. „Zrovna naproti nám budou hrát Limp Bizkit, takže určitě bude nával,” směje se Sebastian a dodává: „Zahrajeme skoro všechny písničky z prvního alba a přijde také speciální host.”

Sebastian neumí říct, jestli má radši festivaly, nebo například zimní koncerty, obojí má něco do sebe. „Na festivalech je lepší, že jsou venku, přijdou se podívat lidé, kteří normálně nepatří mezi naše fanoušky. A když jedeme koncerty v zimě, tak si s tím dáváme velkou práci. A je to hezký pocit, když všechno zapadne, jak má,” říká Sebastian.

Kromě festivalů v současné době Sebastian chystá i nové album: „Po roce a půl po posledním a už čtyři roky od první písničky. Už bylo načase. Zatím makáme na singlech a v březnu to chceme pokřtít.”

Sebastianův singl Toulavá má na YouTube v současnosti 26 milionů zhlédnutí. Novějším singlem jsou Náhradní díly, které zpěvák vydal jako poděkování fanouškům.

Jak se Sebastian dostal ke kariéře zpěváka a proč se bojí, že by letošní koncerty mohly být poslední? To prozradil v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované