Hlavní obsah

Držitel Ceny Thálie Pecha má i kapelu, na středu s ní chystá show

Peter Pecha má i kapelu.Video: Dominika Nováková

 

Reklama

Muzikálový herec Peter Pecha získal v březnu Cenu Thálie za hlavní roli v muzikálu Rocky, k vidění je ale i v dalších představeních a navíc má kapelu. Do toho ještě zvládá tréninky v posilovně i přírodě.

Článek

Když má chvilku, zajde si Peter Pecha zabruslit do Letenských sadů, kde se setkal i s redakcí Seznamu. „Bruslení mám pro zábavu a spíš je to už taková příprava na léto, jak se vždycky říká, že musíme udělat formu do plavek,” směje se Peter.

Kvůli muzikálové roli Rockyho musel Peter Pecha projít transformací těla, aby se z něj stal opravdu vysportovaný boxer. „K tomu ty svaly patří, tak jsem nechtěl zůstat nic dlužen. Šel jsem do toho naplno a věnoval jsem tomu veškerý čas,” říká herec.

Vypracoval se skvěle, k tomu výborně zpívá a hraje. Za výkon v muzikálu získal Cenu Thálie: „Byl jsme hodně překvapený, asi jim přišel můj výkon adekvátní k té ceně, měl jsem z toho obrovskou radost.”

Kromě divadla se Peter Pecha věnuje i své kapele Puppet POV. „V současné době s kapelou připravujeme první koncert vlastní tvorby. Uskuteční se ve středu 2. 5. Ještě jsou volná místa a věřím, že si to všichni užijeme, jak my na jevišti, tak ti, co se přijdou podívat.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované