Hlavní obsah

Dva americké baseballisty spojuje stejný vzhled i jméno, test DNA odhalil, jestli jsou skutečně dvojčata

Brady Feigl a Brady Feigl si jsou na chlup podobní, jsou však doopravdy příbuzní?Video: Marek Martinovský, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dva hráči baseballu se jménem Brady Feigl, jsou zrzaví, stejně vysocí a nosí tlusté brýle. Aby zjistili, jestli nejsou příbuzní, nechali si udělat testy DNA.

Článek

Brady Feigl je rusovlasý, měří 193 centimetrů, má zrzavou bradku a nosí tlusté brýle. Přesně tento popis sedí hned na dva hráče americké nižší baseballové ligy. Na chlup podobní sportovci se proto rozhodli podstoupit test DNA a zjistit, zda nejsou příbuzní. Informoval o tom server Inside Edition. Oba hráči navíc podstoupili operaci lokte u stejného lékaře.

V soutěži způsobovala podobnost obou hráčů zmatek, ačkoliv první Brady Feigl hraje za tým z Oaklandu, zatímco druhý za mužstvo z Texasu. Jeden z nich je navíc levák, zatímco druhý nadhazuje pravou rukou.

Přese všechny podobnosti však byli oba Feiglové přesvědčení, že nejsou dvojčata ani příbuzní. Výsledky testů nakonec ukázaly, že se nemýlili.

Jednu věc však měli společnou: oba měli zhruba 53 procent genů germánského původu.

„Určitým způsobem jsme stále bratři,” uvedl pro HuffPost Feigl z Texasu. „A vždycky budeme Brady Feigl,“ dodal jeho dvojník z Oaklandu.

Reklama

Související témata:

Doporučované