Hlavní obsah

Dva nahatý chlapi v posteli: Zounar a Kraus odhalili v nové hře vše

Dva nahatý chlapi v posteli měli premiéru 16. ledna.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Skvělé herecké obsazení, výborná režie a brilantně napsaná komedie. Z takového spojení zkrátka musí vzniknout dobré divadelní představení. A na zkoušce jednoho takového jsme byli.

Článek

Dva nahatý chlapi v posteli pojednávají o příběhu ženatého právníka, který se jeden den probudí v posteli s kolegou. Oba jsou nazí a ani jeden z nich neví, jak se do této situace dostali. A tak začíná dlouhá cesta hledání a zjišťování. Martin Zounar a Martin Kraus, kteří ztvárňují hlavní postavy, si nemohli vynachválit výběr kolegů. „Musím říct, že mě ta hra velmi baví, hraje se ve čtyřech a jsem rád, že jsem se seznámil a mám možnost hrát s Martinem Krausem,“ prozradil Zounar.

„Je to opravdu dobrá banda lidí, kterou skvěle stmeluje náš pan režisér, a to je Antonín Procházka, kterej je geniální. Já jsem po dlouhé době nejezdil na zkoušky jako do práce, ale s tím, že se těším, jak zase budeme blbnout. On je opravdu jedinečnej,“ nešetřil Martin Kraus slovy chvály na adresu režiséra. A Martin Zounar souhlasil. S Antonínem Procházkou už měl totiž v práci čest několikrát: „Myslím, že to pro mě bylo opravdu osudové setkání. Mně to tak nádherně voní s ním, funguje to a nádherně se s ním pracuje.“

Ukázku hry najdete v úvodní reportáži, která která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Martin Kraus

Doporučované