Hlavní obsah

Dycky Kubera. Předseda Senátu se vyfotil před Severkou, jenže ne tou z Mostu a je terčem posměchu

Foto: Senát ČR/Facebook

Facebookový status na profilu Senátu ČR.

Reklama

Seriál Most! se těší mezi diváky velké popularitě a tak není překvapivé, že se z jeho slávy snaží získat kousek pro sebe i politici. Ne vždy se to ale povede.

Článek

Své o tom ví předseda Senátu Jaroslav Kubera, ten se nechal vyfotit před restaurací s názvem Severka, tedy stejným jako má ta ze seriálu Most!. Fotografie se následně objevila na facebookovém profilu Senátu ČR.

„Předseda Senátu Kubera má rád svůj Ústecký kraj a taky kultovní seriál Most! Proto zavítal do legendární hospody Severka. Hezký večer všem!,“ stojí ve statusu. Jenže ze záběru je jasné, že dlouholetý primátor Teplic nestojí před mosteckým podnikem Severka, který proslavil zmíněný seriál České televize, ale restaurací na Jižním Městě. A to samozřejmě na sociální síti nezůstalo bez odezvy.

„Vážený Kubero, když už teda #dyckymost, tak proč se fotíte na pražském Jižním Městě před úplně jinou Severkou?,“ ohradila se Česká televize pod statusem.

Situaci se snažil zlehčit správce senátního účtu. „Pan předseda je fanda seriálu. Severky teď prostě táhnou, ať už jste v Mostě, nebo v Praze,“ reagoval správce senátního účtu na kritiku. Bylo už ale pozdě, a tak snaha svézt se na vlně popularity skončila posměchem a novým hashtagem pro předsedu Senátu #dyckykubera.

Reklama

Související témata:

Doporučované