Hlavní obsah

Cenový kompas Sreality: Kolik v průměru zaplatíte za byt nebo za pronájem

Reklama

aktualizováno •

Seznam Zprávy ve spolupráci s portálem Sreality přinášejí čerstvé informace o vývoji cen bytů a pronájmů v jednotlivých krajích České republiky.

Článek

Data pocházejí z nástroje Cenový kompas Sreality.cz, který pomáhá uživatelům zorientovat se na realitním trhu. Kompas pracuje s relevantními nabídkovými cenami bytů, které jsou inzerovány na největším českém realitním portálu Sreality.cz. Aktuální data jsou za měsíc říjen 2023.

Prodejní ceny jsou uvedeny za metr čtvereční a vztahují se k bytům o rozloze 60 až 80 m², které jsou ve velmi dobrém stavu a v osobním vlastnictví. S touto metráží jsou v nabídce portálu Sreality.cz ke koupi nejčastěji byty o dispozici 3+1 nebo 3+kk, které jsou také v této kategorii nejvyhledávanější.

Ceny pronájmů jsou rovněž uvedeny za metr čtvereční a vztahují se k bytům inzerovaným na Sreality.cz o rozloze 40 až 60 m², které jsou ve velmi dobrém stavu. S touto metráží jsou na Sreality.cz nejčastěji nabízeny byty o dispozici 2+kk nebo 2+1, které jsou na portálu nejvyhledávanější.

Reklama

Doporučované