Hlavní obsah

Jak být v byznysu jedničkou? Orientujte se ve světě financí a mějte přehled

Foto: Seznam Zprávy

Ilustrační foto.

Reklama

Chcete se rychle zorientovat v toku informací z finančního světa, mít čerstvé informace z byznysu, sledovat burzovní výhledy a investiční doporučení nebo si poslechnout rozhovory s předními manažery? Sledujte pořady na Stream.cz.

Článek

Každý týden získáte komplexní přehled ekonomického dění, srozumitelně a stručně.

Zorientujte se v kryptoměně

Pronikněte do fascinujícího světa blockchainu a kryptoměn. Každou neděli v podvečer se exkluzivně na Stream.cz v pořadu KryptoAkademie dozvíte nejen o tom, jak kryptoměny nakupovat, ale hlavně jak je používat. Ve středu ráno je v pořadu Krypta pak věnován týdennímu přehledu novinek, aktualit a cenovému servisu kryptoměnového světa.

Rozhovory, analýzy, reportáže

Byznys reportáže redakčního týmu Seznam Zpráv můžete sledovat v pořadu Byznys na Stream.cz. Zajímáte se o ekonomii, ale některé její zákonitosti jsou pro vás příliš složité? Pak si pusťte pořad Ekonomie lidskou řečí, ve které vám moderátoři jednoduše vysvětlí i složitější pojmy. To nejzajímavější ze světa investic, přehledně a srozumitelně, najdete v pořadu Investiční zpravodajství. Nevynechejte ani pořad investičního experta Jaroslava Bukovského Z(a)tracená čísla, který vám přiblíží českou i světovou ekonomiku skrze čísla.

Seznam Zprávy i Stream.cz patří do skupiny Seznam, a.s.

Reklama

Doporučované