Hlavní obsah

Emma Smetana a Emma Drobná na turné. Co se děje v zákulisí před vystoupením?

Emma Smetana s Emmou Drobnou koncertovaly v Praze.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Emma Smetana se zapsala do povědomí diváků jako moderátorka ve zpravodajství. Po velmi dramatickém odchodu z televize sice u novinářské práce zůstala, ale čím dál víc můžeme pozorovat její hudební tvorbu. A všední rozhodně není. To ostatně Emma také nikdy nebyla.

Článek

Emma Smetana se pustila do hudby opravdu po hlavě. A teď už snad nikdo nepochybuje o jejím talentu. Kamery Slavných byly u jejího pražského koncertu v klubu Roxy a bylo se opravdu na co dívat. Davy lidí, přátelská atmosféra a kvalitní hudba. „Koncert je v rámci turné Emma a Emma. Oslovila jsem Emmu Drobnou, její tvorba mě baví. Už jsem ji zaregistrovala v rámci soutěže SuperStar, kterou si myslím, že ona ani nepotřebovala. Já dnes odehraji přibližně dvanáct písniček, Emma to bude mít asi podobně,“ říká Emma Smetana.

Jen pár minut před začátkem jsme si povídali i s Emmou Drobnou a překvapila nás její nervozita. Na pódiu je totiž excelentní a tyto pocity dokonale maskuje. „Já se moc těším, nahlédla jsem do sálu, je tam opravdu hodně lidí a já mám z toho radost. Ale stres je stále velmi velký,“ prozradila slovenská zpěvačka Emma Drobná, která je před vystoupením nejraději sama a zavřená v tiché místnosti.

Na Emmu Drobnou ale čekalo i jedno velké překvapení. Přímo na pódiu totiž převzala z rukou Vladimíra Kočandrle z vydavatelství Warner Music platinovou desku za album You Should Know.

Více z koncertu můžete vidět v reportáži v úvodním videu. V té se Emma Smetana rozpovídala nejen o své tvorbě, ale také dceři a partnerovi.

Magazín Slavní sledujte každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované