Hlavní obsah

Emma Smetana nazpívala singl s životním partnerem a chystá turné Emma & Emma

Singl Emmy Smetana Lost and Found má úspěch. Hraje se i v rádiu.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Emma Smetana je na roztrhání. Vedle maminkovských povinností se věnuje novinařině a také sólové dráze zpěvačky. Jejím posledním počinem je nový singl Lost and Found, který nazpívala se svým životním partnerem Jordanem Hajem.

Článek

„Singl Lost and Found je naše nejoblíbenější věc. Za první čtyři dny na YouTube měl přes 100 tisíc zhlédnutí, což v rámci hudby, kterou děláme, není tak obvyklé. Takže jsem plná vděku a štěstí a jsem na Jordyho hrdá, že ji se mnou složil a se svým bratrancem zrežíroval,” svěřila se ve studiu Slavní Emma Smetana.

Píseň se hraje i v rádiích. Univerzální recept, jak se do éteru s písničkou dostat, ale Emma Smetana nemá. „Asi je to nějaká souhra momentální nálady – jak písničky, tak hudebního dramaturga, který si ji pouští.”

V klipu k písni Lost and Found se prolíná vesmír a 70. léta. A má to své kouzlo.

Od listopadu vyrazí Emma Smetana na turné Emma & Emma – s Emmou Drobnou. Dvojturné přišlo zpěvačce jako nejlepší nápad. „I ten název se nabízí. Ona je jednou z těch jmen, která mě oslovila tvorbou. Jsem schopná si to pustit. A v Česku ještě žádné turné neměla.”

Kromě hudby a novinařiny se Emma Smetana věnuje i své malé dcerce. Jak dokáže skloubit svou uměleckou činnost, práci a dceru? Rozhovor s Emmou Smetana si můžete pustit v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované