Hlavní obsah

Ester je jako chlap a dokáže riskovat. Ale občas tam jsou i slzy, říká trenér Ledecké

Ester lyžováním žije. Sport a závodění je pro ni největší zábava, ale pořád ještě není nejlepší lyžařka na světě, říká Bank.Video: Renata Kalenská, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dá „zlatá“ Ester Ledecká po super úspěšné olympiádě v Pchjongčchangu přednost lyžím, nebo snowboardu? Má stejný talent na obojí, hodnotí její úspěchy trenér Ondřej Bank.

Článek

„Ester je psychicky strašně silná, je připravená vyhrát. Jede vždycky tak, že chce ostatní porazit,“ popisuje odhodlání české snowboardistky a alpské lyžařky její trenér Ondřej Bank.

Bývalý alpský lyžař a mnohonásobný mistr ČR se ve Výzvě vrací i k fenomenálnímu úspěchu Ledecké na olympiádě v Pchjongčchangu. Jako první ženě v historii se jí na stejné olympiádě podařilo zvítězit ve dvou různých sportech – v superobřím slalomu na lyžích a v paralelním obřím slalomu na snowboardu.

„Před pěti roky bych řekl, že není možné vyhrát obojí. Ukázalo se, že když chce někdo něco dokázat, jde to,“ komentuje její úspěch Bank.

Jak Ledecká zvládá psychický tlak před závodem? Proč se tak trochu vyhýbá médiím? A jak Bank srovnává svůj lyžařský talent s tím, který má Ester Ledecká? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Pořad Výzva sledujte každý všední den od 11:30 a 21:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované