Hlavní obsah

Expartner matky pohřešované Míši se oběsil, pro policii je hlavním podezřelým

Expartner matky pohřešované Michaely z Ústí nad Labem se oběsil.

 

Reklama

Policie už téměř tři týdny marně hledá dvanáctiletou Michaelu Muzikářovou.

Článek

Bývalý partner matky hledané Michaely Muzikářové spáchal sebevraždu. Otakar S. se oběsil ve svém bytě, kde jeho tělo našla v pondělí policie.

„V současné době se s plzeňskou policií podílíme na prověřování úmrtí osoby, která souvisí s případem pohřešované dvanáctileté Míši Muzikářové. Byla nařízena soudní pitva. Pro tuto chvíli další bližší informace nebudeme sdělovat," řekla redakci policejní mluvčí Veronika Hyšplerová z Ústeckého kraje.

Jakým způsobem muž zemřel, neupřesnila. Po hledané dívce policie dál pátrá.

Video: Rozhovor se šéfem odboru pátrání Policejního prezidia Janem Rybárem nejen o případu pohřešované Míši z Ústí nad Labem.

Přestože policie Otakara S. z ničeho neobvinila, patřil podle zjištění redakce Seznam Zprávy k hlavním podezřelým v případu, který policie už skoro tři týdny neúspěšně vyšetřuje. Muž byl několikrát na výslechu, dokonce jeden absolvoval i na detektoru lži.

S matkou pohřešované školačky z Ústí nad Labem se měli rozejít minulý týden.

Michaela Patricie Muzikářová zmizela pravděpodobně 11. ledna, kdy nepřišla do školy. Její matka nahlásila pohřešování tentýž den vpodvečer. Ráno kolem 5:00 odcházela do práce, dceru ale nekontrolovala. Dívčin telefon byl naposledy aktivní 10. ledna večer. Od večerních hodin 11. ledna je školačka vedena v databázi Dítě v ohrožení.

Podívejte se ve videu, jak vypadá cesta z domova Míši do školy.

Michaela Muzikářová, Ústí nad Labem.

Reklama

Doporučované