Hlavní obsah

Fanoušci Melanie Trumpové zuří. Módní magazín ji nezařadil mezi ikony letošního roku

Vanity Fair nezařadil Melanii Trumpovou mezi módní ikony.Video: Marie Vladyková

 

Reklama

Každoročně očekávaný žebříček nejlépe oblékaných lidí světa je venku. Magazín Vanity Fair do něho zařadil manžele Obamovy. Od Trumpů si pověst módní ikony nikdo nevysloužil. Fanoušci první dámy USA zuří.

Článek

Módní magazín Vanity Fair prý nevybírá nejlépe oblékané lidi podle jejich stylu, nýbrž podle jejich politických názorů. Takový závěr udělali fanoušci Melanie Trumpové, když se první dáma USA neobjevila mezi nejlépe oblékanými lidmi letošního roku. Zato její předchůdkyně Michelle Obamová se mezi módní ikony dostala, přestože se z Bílého domu loni v listopadu odstěhovala a fotky jejích outfitů už nezaplňují módní rubriky. Letos totiž zabodovala v kategorii párů po boku svého manžela Baracka.

Na Twitteru se na magazín strhla vlna kritiky. Někteří uživatelé vyzývají k jeho bojkotu, jiní označují své kritické příspěvky hashtagem #vanityunfair - nespravedlivý. Magazín podle některých straní Afroameričanům, jiní jej viní z politické nekorektnosti. Podle příznivců Melanie je současná první dáma nejlépe oblékanou manželkou prezidenta od dob Jackie Kennedyové.

Módní odnož magazínu New York poznamenává, že styl Melanie Trumpové kazí její manžel Donald. V párech by prý mohli uspět stejně jako Obamovi, jen kdyby prezident změnil svůj styl. Inspirovat by se mohl hned u sousedů. Mezi nejlépe oblékané muže totiž Vanity Fair zařadil kanadského premiéra Justina Trudeaua. Inspiraci mohou Trumpovi hledat i za oceánem, mezi páry totiž bodovali i Macronovi.

Video: Ostře sledované hlavy. Proč měla Trumpová u papeže závoj a v Arábii ne?

Při návštěvě Vatikánu Trumpová striktně dodržela dress code, v Saúdské Arábii ale ne.Video: Redakce Seznam

Reklama

Doporučované