Hlavní obsah

Finále Muže roku už za dva týdny. Proč se přihlásili Jakub Stehlík a Radek Adámek?

Jakou volnou disciplínu předvedou Jakub Stehlík a Radek Adámek?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Už za dva týdny, 24. srpna vypukne velké finále soutěže Muž roku 2018. Vyhlášení se zúčastní hodně známých tváří, třeba Leona Machálková, Ilona Csáková nebo Pavel Calta.

Článek

Dva z finalistů budou Jakub Stehlík a Radek Adámek. Radkovi účast v soutěži doporučovalo už několik známých. Letos to ale konečně zvážil. „Jednou jsem se vracel z práce a přemýšlel jsem nad svým životem, jak bych prorazil, co bych ještě mohl dokázat. V tu chvíli mě napadla tahle soutěž. Držím se hesla: Pokud to nezkusíš, tak to nezjistíš. Tak jsem poslal přihlášku a jsem tady,” vysvětluje Radek Adámek.

I Jakub Stehlík se do soutěže Muž roku přihlásil sám. Chtěl si rozšířit obzory a uchytit se v modelingu. V současné době pracuje jako procesní inženýr. „Pracuju ve výrobní fabrice a ta má nějaký výrobní proces. Mým úkolem je ho zefektivnit, abychom toho vyrobili co nejvíc za co nejkratší dobu a vydělali co nejvíc peněz,” říká Jakub Stehlík. Radek je farmaceutický reprezentant. Má na starosti edukaci lékárníků i doktorů, co se týká léků firmy, ve které pracuje.

Oba finalisté se zúčastnili i soustředění Muže roku, kde měli třeba kurz rétoriky s Janem Přeučilem, učili se chodit po mole nebo pózovat před fotoaparátem. Oba si na soutěž musí připravit také volnou disciplínu. Co předvedou? Prozradili v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Související témata:
Disciplíny

Doporučované