Hlavní obsah

Fischer vyhlíží Senát, Horáček se vrací k hudbě

Fischer i Hilšer vidí svou budoucnost v politice, Horáček se z ní prozatím stahuje.Video: Jaroslav Gavenda

 

Reklama

Neúspěšní kandidáti na prezidenta plánují, co budou dělat po volbách. Pavel Fischer uvažuje o Senátu, Michal Horáček se vrací ke své práci a Marek Hilšer brzy oznámí, kam bude mířit v politice.

Článek

Seznam oslovil neúspěšné kandidáty, kteří podpořili ve druhém kole prezidentské volby Jiřího Drahoše. Všichni kandidáti dostali nabídky od politických stran. Někdo je odmítl, někdo je zvažuje.

Pavel Fischer podle svých slov cítí silný mandát na úrovni celé země, v politice plánuje zůstat. Nejvíce by mu vyhovoval post senátora. Fischer teď zváží všechny nabídky a brzy se rozhodne.

Jiří Drahoš v sobotu ve svém volebním štábu řekl, že se nestahuje z veřejného života, neprozradil ale, čemu by se chtěl věnovat.

Naopak Michal Horáček se teď chce věnovat opět své práci a nabídky politických stran ohledně voleb do Senátu odmítl. Byly konkrétně tři.

Marek Hilšer potvrdil, že také dostal několik nabídek a že vyjednává například s Českou pirátskou stranou. V politice chce zůstat, lidé mu podle jeho slov píšou, aby zamířil do Senátu. Sám Hilšer se chce rozhodnout v řádu týdnů.

Reklama

Doporučované