Hlavní obsah

Fitness pár k sežrání: Eva a Jakub Krausovi o společné cestě, která je dovedla k oltáři

Eva a Jakub Krausovi.Video: Oliver Sálus, Seznam Zprávy

 

Reklama

Mistryně Česka v kategorii Bikini fitness a Muž roku 2015. To jsou Eva a Jakub Krausovi. Spolu s manželským svazkem je pojí i společné zájmy a práce.

Článek

Muž roku 2015 Jakub Kraus a jeho manželka Eva, profesionálka v bikini fitness. Na české fitness scéně byste jen těžko hledali kouzelnější pár. Spolu s manželským svazkem je pojí také zdravý životní styl.

Nic z toho ale nemuselo dobře dopadnout. Jakub se s Evou seznámil na večírku, nechoval se ale úplně podle příručky etikety. Ke trenérce Evě ale začal docházet na lekce a postupem času se dali dohromady. Jakub přiznává, že právě Eva byla jeho motivací v cestě za lepší postavou. A právě tahle motivace a dlouhodobá disciplína mu v roce 2015 vynesla titul Muž roku.

Dnes jsou oba osobními fitness trenéry, mezi jejichž klienty patří třeba i moderátor Leoš Mareš nebo tenistka Karolína Plíšková.

A právě jejich klienti je přivedli na myšlenku založení společnosti na krabičkovou dietu. Pro své klienty, kteří na přípravu jídla na celý den nemají čas, přinesli způsob, jak dodržovat individuálně nastavený jídelníček, aby i tito lidé dosáhli svého cíle.

Eva s Jakubem spolu tráví opravdu hodně času. A právě tolik společných zájmů je podle nich receptem na úspěšný vztah. Jsou spolu šest let a na české fitness scéně přesně vystihují to, co se na sociálních sítích označuje hashtagem #couplegoals.

Reklama

Související témata:

Doporučované