Hlavní obsah

Fotbal, zábava i charita. Jiná liga posílená o Jaromíra Bosáka vyráží na letní šňůru po Česku!

Moderátoři Jiné ligy se chystají na natáčení letní „road“ série.Video: Jiri Hosek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Už ve čtvrtek 13. června začínají autoři Jiné ligy, pánové Hošek, Mádl, Šídlo a nově i Jaromír Bosák, natáčet v Praze na Bohemians druhou sérii populárního fotbalového magazínu. Ve spolupráci s týmem Real Top Praha se představí na různých místech Česka, kde budou hrát fotbal, komentovat zápasy a současně natáčet další díly své show. V neposlední řadě budou také vybírat peníze na charitu.

Článek

22. června Mikulov, 29. června narozeniny Ivana Trojana v Krchlebech, 5. července Karlovy Vary a 20. července Fotbalohraní Vojty Dyka ve Vacově. Tým Jiné ligy vyráží na letní putování po nejrůznějších koutech České republiky. Přesné koordináty a popisky akcí mimochodem nabídnou populární mapy.cz! Naše moderátory uvidíte s míčem, mikrofonem i klobásou. „S Jinou ligou jsme se rozhodli vyrazit na roadtrip, což je i koncepce 2. série Jiné ligy. Půjdeme s kůží na trh i co se týče našich chabých fotbalových dovedností. Spojíme zábavu s létem, léto s fotbalem a fotbal s charitou,” vysvětluje Jiří Hošek.

Na akcích nebude chybět chill-out zóna Seznamu, kde si můžete dát něco dobrého a v přestávkách mezi natáčením třeba poklábosit s Jindřichem Šídlem nebo Jaromírem Bosákem. Nesmlouvavý kritik Luděk Mádl vyzbrojen tužkou, nikoli však elektronickou, rozebere detailně počínání svých kolegů i celebrit, které vyběhnou na trávník. Už tento čtvrtek to ve vršovickém Ďolíčku budou třeba hokejista Jakub Voráček nebo herec Jakub Štáfek. Ve 2. sérii Jiné ligy bude důležitou postavou místní dobrovolník, který si po boku našich moderátorů vyzkouší fotbalové dovednosti i práci televizního komentátora. „Uvidíte nové tváře, nové příběhy, ale všechno bude ‚postaru’ zastřešovat láska k fotbalu, která to celé jako vždycky spojuje. Jak se nám tahle jiná Jiná liga povede, uvidí diváci na podzim v Televizi Seznam,“ dodává Luděk Mádl.

Jiná liga o české fotbalové reprezentaci

Letní série Jiné ligy bude mít i silný charitativní rozměr. Seznam bude pomáhat Real Topu Praha, tedy sportovnímu týmu složenému z osobností kulturního a sportovního života, se sháněním peněz potřebným. Výtěžek z jednotlivých akcí půjde vesměs vážně nemocným dětem na zdravotní pomůcky nebo rehabilitaci. Příběhy obdarovaných se přitom ve fotbalovém pořadu Televize Seznam také objeví. „Moc se těším a zároveň jsem opravdu moc zvědavý, jak to bude v pořadu Jiná liga vypadat. S Televizí Seznam teprve začínáme spolupráci a věřím, že to bude zábava a práce v jednom. Ostatně, na těchto hodnotách Real funguje. Děkujeme Televizi Seznam, že nám pomáhá pomáhat,” vzkazuje manažer Real Topu Praha Alexandr Smita.

Foto: Vojtěch Veškrna

Jiná liga vyráží do regionů.

Reklama

Doporučované