Hlavní obsah

Fotka konečníku starostky Bukurešti, Ostrava s doubledeckery a nejhnusnější kabelka, co jste viděli

Den očima Markéty Bidrmanové.Video: Markéta Bidrmanová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Události dne 16. května připravila moderátorka Markéta Bidrmanová.

Článek

V předvolebním vysílání rumunské televize zveřejnila starostka Bukurešti fotku svého konečníku. A také čtyřcentimentrový drát, který v něm objevili lékaři. Jak se tam dostal, politička neví. Zlatá Terezie Holovská a její vařečka, zlatý Petr Cibulka a jeho siderické kyvadlo.

Je počítadlo kroků v telefonu skvělý vynález? Dokud vás nezačne šikanovat, pak možná. Kdo nestíhá odkrokovat své denní penzum, může si pomoci čínskou vychytávkou – kolébka chybějící kroky odhoupá za vás. Cílovou skupinou jsou třeba přetížení čínští byznysmeni. Když nesplní daný počet kroků za den, přijdou o bonusy na zdravotním pojištění.

V Ostravě by od příštího roku mohly jezdit doubledeckery. Autobusy na ekologický pohon mají spojit zoo a Dolní oblast Vítkovice. Právě podmínka na ekologičnost busu byla problém. V předchozích dvou výběrových řízení se nikdo nepřihlásil, teď jsou ale v soutěži dva uchazeči ze zahraničí.

Na Amazonu se začala prodávat sestra oblíbené a zároveň vysmívané obuvi Crocs. Crocs kabelka – ještě hnusnější, než jste čekali. Zločin proti módě, zločin proti lidskosti. Módní guru Františka Čížková by měla zvážit žalobu. Ale kabelka má i výhodu, můžete ji dávat do myčky.

Reklama

Související témata:

Doporučované