Hlavní obsah

Fungují šperky jako afrodiziakum? Zeptali jsme se známých tváří

Šperk je ozdobou každé ženy. Co nosí české celebrity? Podívejte se na video. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Krásný šperk udělá radost snad každé ženě. Může být symbolem díků, dlouholetého přátelství, ale také vyznáním lásky. Sbalil někdy Anetu Vignerovou, Janu Doleželovou nebo Kristýnu Kloubkovou na drahý šperk?

Článek

Krásné šperky se v horkém letním dni na hvězdných hostech jen třpytily. A mě zajímalo, jestli někdy přítomné dámy taková záře drahého klenotu při výběru partnera až příliš neoslnila. „Já si myslím, že určitě mě na to nikdo nesbalil, ale tyhle situace si člověk zažívá a myslím si, že každý chlap, který trošku přemýšlí, čím udělat ženě radost, tak nad těmi šperky přemýšlí,“ prozradila modelka Aneta Vignerová.

To známá učitelka zpěvu Linda Finková měla o něco razantnější názor: „Nikdy mě na šperk nikdo nesbalil. Zaprvé nikdy mi nikdo šperky hned pod nos nestrká a za druhé to na mě vůbec nefunguje. Ten chlap musí být milý, vtipný a musí se mi líbit, na šperky kašlu.“

Šperky Linda ráda nosí podle nálady. Někdy zvolí i výrazný kousek, když ale míří do společnosti, vždy se drží zpátky. Nám se na kameru pochlubila krásným snubákem a taky jedním prstýnkem od svého bývalého partnera.

„Já nosím prstýnky od všech mužů. Od několika mužů, které jsem kdy měla. A nejsem ten typ, co když dostane prstýnek, tak ho zahodí, když se s tím mužem rozejde, nebo ho prodá. To jsou pro mě památky a prstýnky za to nemůžou a já se s těmi muži pořád potkávám. Ne sexuálně samozřejmě,“ směje se hudební diva.

Kristýna Kloubková šperky nosí denně, i pro štěstí. Ráda má hlavně alternativní a přírodní náramky. „Když hlásím zprávy, tak za mnou na té židli jsou všechny moje šperky. Tak se všichni smějí, že není kam dát mikrofon a tak, ale já to tam potřebuju mít, abych byla v pohodě. Nosím, mám oblíbený věci a ty šperky ke mně přicházejí, ale nemůžu říct, že bych měla drahý šperky,“ prozradila moderátorka Televizních novin stanice Nova.

I když jeden kousek přeci jen je jejímu srdci úplně nejblíž. „Od své maminky mám krásný prstýnek. Starožitnou práci, kterou taky někde podědila, ale bylo takové zvláštní, že mi to dávala před deseti lety. Dědictví a tak... A já jsem se ptala: ‚Mami neblbni, ty chceš umřít nebo co?' A ona: ‚Ne, mně už není.' Takže jsem podědila prstýnek, bohužel mně vypadl kamínek, takže si ho chci nechat opravit a pak ho budu nosit,“ doplnila s úsměvem na tváři.

Naopak Jana Doležalová si teď se svojí malou dcerou Verunkou šperků moc neužije: „Nosívala jsem šperky velmi ráda. Nicméně teď, jak mám malou, tak tahá náušnice, tahá mi náhrdelníky, hodinkami bych jí škrábla, takže teď v podstatě nenosím vůbec nic.“

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
Aneta Vignerová

Doporučované