Hlavní obsah

Hamilton už zase vyhrál, vybučený prezident a bujaré oslavy baseballových šampionů

Den očima sportovního redaktora Kryštofa Kousala – 4. listopad 2019. (Video: Kryštof Kousal)Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Přehled sportovních událostí s datem 4. listopadu 2019 tak, jak je viděl redaktor Kryštof Kousal.

Článek

Lewis Hamilton je mistrem světa F1. Už zase. Poslední tři roky byly úplně stejné. Ferrari na začátku sezony vypadalo nejsilnější, ale pak si to Italové sami úplně pokazili. Byl to ale právě Hamilton, kdo byl už pošesté nejlépe připraven se smát, když se ostatní prali. Jako každá sportovní série, tak i dominance Mercedesu ale musí jednou skončit. Jen to nejspíš nebude příští rok. A asi ani ten další.

Americký prezident Donald Trump není na sportovištích úplně vítaný. Už při návštěvě baseballového zápasu Světové série by si nejspíš Trump uměl představit vřelejší prezidentskou recepci. Další bouřlivou reakci potom vyvolal u fanoušků zápasů série UFC, kam zavítal o uplynulém víkendu. To už je pořádný hřebík v hroší kůži velkého sportovního fanouška Trumpa.

Baseballoví šampioni z Washingtonu za to umějí pořádně vzít. Vítězové Světové série už od čtvrtka poctivě oslavují svůj první titul v nejslavnější lize. V neděli večer zavítali na hokejový zápas Capitals. A za pohled na jejich oslavy po každém ze čtyř gólů domácích by se pořadatelé nemuseli stydět vybírat zvláštní vstupné.

Fotbalový gólman může odehrát špatný zápas, může odehrát příšerný zápas nebo může chytat jako Christos Mandas. Osmnáctiletý brankář Atromitosu Athény v derby s AEK předváděl opravdu bizarní věci. Nejdříve se od něj v 62. minutě odrazil míč do vlastní brány a svůj tým úplně potopil o necelých deset minut později, když se nechal obehrát Portugalcem Oliveirou. Z toho bude pořádný příspěvek do týmové kasy.

Reklama

Doporučované