Hlavní obsah

Hana Zagorová promluvila o strachu i „Zagorce“

Zpěvačka Hana Zagorová vydává novou desku. Na nahrávce dokazuje, že nemá strach.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Já nemám strach. Tak se jmenuje úvodní singl ze stejnojmenné desky Hany Zagorové. Titulní píseň jí napsal Marek Ztracený a hlavní roli v klipu si zahrál Ondřej Sokol. Zpěvačka na nových nahrávkách spolupracovala i s Radůzou.

Článek

Pracovat se známými umělci bere legendární česká zpěvačka jako velkou inspiraci: „Pana Sokola jsem si vysnila do klipu. Říkala jsem si, že to je ten člověk, kterého bych tam ráda měla. On byl hrozně milý a podlehla jsem jeho kouzlu a totéž musím říct o Sáře Sandevě,“ prozradila Seznamu. Při vymýšlení scénáře Hana zhlédla film Přelet nad kukaččím hnízdem. Příběh tak zasadila do podobného prostředí. Divák se dostává do sanatoria workoholiků.

Několikanásobná slavice Hana Zagorová je aktivní na scéně od roku 1963 a i dnes jede ve velkém. Díky nové desce má až pět koncertů za týden. Když má ale úplně volný den, nepohrdne dobrou knihou. „Jsem čtenář, hodně čtu nebo poslouchám ticho. Poslouchat ticho je hrozně důležité k regeneraci,“ míní Hana Zagorová.

Zpěvačka je ale také hodně na cestách. Svého manžela Štefana Margitu navštěvuje často v Německu a ve Francii, kde je operní zpěvák v angažmá. Společně pak jezdí do španělské Malagy, kde mají byt.

Právě Hana Zagorová a Štefan Margita patří mezi nejstabilnější manželskou dvojici v naší zemi. Jsou spolu už 27 let a tehdy je dal dohromady jeden člověk. Který? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované