Hlavní obsah

Harley-Davidson zvětšil českému manažerovi panství o další zemi

Český manažer povýšil v Harley-Davidson.Video: Jan Marek, Youtube.com

 

Reklama

Martin Heřmanský, výkonný ředitel značky Harley-Davidson v Evropě a Africe, bude nově řídit i Harley-Davidson Kanada. Stal se tak jedním z nejvýše postavených Čechů v sektoru auto-moto. Heřmanský bude odpovědný za veškeré komerční a finanční výsledky firmy.

Článek

Heřmanský dosud vedl geograficky největší region ve struktuře Harley-Davidson. Jeho rozšíření o Kanadu získal na základě dlouhodobých výsledků, strategických schopností a zkušeností s řízením multinárodních týmů v globálním měřítku, uvedla firma v tiskové zprávě.

Taková byla spanilá jízda: Když se stroje Harley-Davidson valily Prahou

„Možnost řídit takto významný a rozvinutý trh je pro mě nejen obrovská pocta, ale i profesní příležitost, ke které přistupuji s naprostou zodpovědností a pokorou. H-D má v Kanadě obrovskou tradici, nedávno jsme oslavili 100 let od uvedení značky v zemi. Podobně jako v USA, H-D dominuje i na kanadském trhu,” uvedl Heřmanský.

Heřmanský začínal v Harley-Davidson v roce 2009, kdy zvítězil v mezinárodním tendru na šéfa zastoupení značky pro region střední a východní Evropy. Od té doby až do konce roku 2016 řídil z Prahy regionální kancelář pro střední a východní Evropu a postupně vybudoval tým působící v osmi zemích. Loni se stal výkonným ředitelem strategických trhů v EMEA.

Reklama

Související témata:

Doporučované