Hlavní obsah

Harry a Meghan mají pivní speciál. Vyrábí se přímo ve Windsoru

Královský pivní speciál nese jméno Harry & Meghan's Windsor Knot.Video: Tereza Nováková, AP

 

Reklama

U příležitosti velkého dne prince Harryho a herečky Meghan Markleové vznikla ve Windsorském pivovaru limitovaná edice piva nazvaná „Harry & Meghan's Windsor Knot”. Speciální pivo měli i Kate s Williamem před sedmi lety.

Článek

Britský pivovar Windsor & Eton se do příprav na královskou svatbu zapojil vytvořením limitované edice piva věnované přímo budoucím novomanželům princi Harrymu a herečce Meghan Markleové.

V pivovaru navrhli speciální recepturu, která spojuje místní ječmen a chmel ze západního pobřeží Spojených států. Ječmen má údajně symbolicky zastupovat prince Harryho a chmel ze Spojených států zase Meghan, která je původem Američanka.

Podle ředitele pivovaru Willa Calverta je speciál inspirovaný také prvním společným veřejným vystoupením prince Harryho a Meghan na Invictus Games v Torontu v roce 2017.

Před sedmi lety ve Windsor & Eton vytvořili pivní speciál i u příležitosti svatby Harryho bratra prince Williama a jeho manželky Kate Middletonové. Tehdy jim pivní speciál zajistil velkou publicitu, a tak se letos rozhodli pokračovat.

Pivovar se nachází asi deset minut chůze od hradu Windsor, kde v kapli svatého Jiří proběhne svatební obřad. Událost do města s 320 tisíci obyvateli podle odhadů přitáhne přes 100 tisíc návštěvníků.

Reklama

Související témata:

Doporučované