Hlavní obsah

Výchova jaderných expertů, konec starých panťáků a struhadlo, které v kuchyni nenajdete

Den očima Kamily Bejlkové.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Události dne 6. června vybírala Kamila Bejlková.

Článek

Skončila éra starých panťáků, ve kterých jste možná projezdili hodiny a hodiny do školy, do práce nebo na výlety. Poslední souprava odjela z Prahy na Kladno, kde skončila na šrotišti.

U konce je i minisérie HBO Černobyl, podle hodnocení diváků velmi úspěšný počin. Až tak úspěšný, že řada z nich se během pár týdnů stala odborníky na jadernou energii.

Pokud jste zaznamenali novou sérii produktů společnosti Apple, jistě vám neunikl nový MacBook, který spíše než jako počítač vypadá jako kuchyňské struhadlo. To je ideálním materiálem pro internetové vtipálky. Inspiroval se i známý švédský nábytkový řetězec. Není nad to, když vám skvělou reklamu na opravdová struhadla udělá jiná firma.

IKEA také představila nového robota, a to v podobě nábytku. Jeden kus zastane ložnici, šatnu, obývací pokoj i kancelář. Řeší tím čím dál menší prostor, který městské byty nabízejí.

A konečně také jeden vtípek, který se objevil na serveru AZ247. V příspěvku píší o úterý 4. června, kdy se na Václavském náměstí sešlo ve stejný čas neobvykle velké množství lidí, dokonce přes sto tisíc. Všechna média píší o politicky motivované demonstraci, podle webu AZ247 byla důvodem chyba v Google Mapách.

Reklama

Doporučované