Hlavní obsah

Herečka Alena Doláková: Jaké bylo natáčení intimních scén s Michalem Suchánkem?

Studio Slavných.Video: Jakub Štěpán, Seznam Zprávy

 

Reklama

10. dubna se v kinech konala slavnostní premiéra filmu Pepa s Michalem Suchánkem v hlavní roli. Hrdina snímku nikdy neměl přehnaně vysoké cíle. Toužil jen po obyčejném životě. Mít manželku, děti, práci, která by ho bavila, a v ní trošku uznání. Jenže život neprobíhal úplně podle jeho představ a z Pepy se stal celoživotní outsider.

Článek

Součástí jeho fantazií o lepším životě je i sekretářka v podání herečky Aleny Dolákové. Ta ve studiu Slavných prozradila, že došlo i na natáčení intimních scén: „Já vlastně nevím, proč se tomu říká intimní scény. Dvakrát jsem na Michala vylezla a bylo to,“ smála se herečka při vzpomínce na svou roli.

A že bylo natáčení komedie opravdu výživné, nám na slavností premiéře potvrdila i herečka Alice Bendová, jež si ve filmu zahrála Jarmilu - manželku Pepova nejlepšího kamaráda Tondy, kterého ztvárňuje Filip Blažek. „Mně se to strašně líbí, byla jsem nadšená ze scénáře, a protože máme s Michalem rádi stejně suchý humor, natáčení jsme si opravdu užili,“ řekla Bendová.

Se svou postavou toho Alice příliš společného nemá. V reálu platí za sexbombu a většinou dostává i takové role. O to víc si užila ztvárnění nevkusné Jarmily, která se tak trošku zasekla v osmdesátkách. Kdo si však se svou postavou doslova notuje, je Michal Suchánek. Pepa je totiž introvert, což mají s hercem podobné.

Na to, jak těžké je vyzpovídat Michala Suchánka, se můžete podívat v následujícím videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:
Alena Doláková
Alice Bendová

Doporučované