Hlavní obsah

Herečka Hoffmannová: Jsem rozmazlující máma, dcera mě má na háku

Andrea Hoffmannová si sedla na červenou sedačku pořadu Slavní. Co všechno na sebe mladá maminka prozradila?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Andrea Hoffmannová si na nedostatek práce stěžovat nemůže. Dotáčí film Po čem muži touží, hraje v divadle. Pokud nepracuje, věnuje se rodině, hlavně tříleté dceři Anastázii.

Článek

„Jsem hodně rozmazlující máma, myslím si, že moje dcera mě má na háku. Vždy jí něco zakážu,“ práskla na sebe ve studiu Slavných.

Andrea Hoffmannová si zahrála také ve filmech Pohádky pro Emu, Špunti na vodě nebo Strašidla. A i když se v hereckém světě pohybuje jako ryba ve vodě, z dcery by v budoucnu herečku mít rozhodně nechtěla. „Ten svět znám moc dobře a líbilo by se mi, kdyby byla doktorka nebo zubařka,“ směje se Andrea, jež ale vzápětí dodává, že chce, aby její dcera hlavně dělala práci, která jí bude bavit.

Roli maminky s časově náročným natáčením a zkoušením v divadle zvládá za pomoci babiček a Anastáziiných starších sourozenců. „O hlídání se dělí hlavně babičky a sourozenci Anastázie, kterým je kolem dvaceti let, takže takhle to všechno zvládáme,“ říká Andrea, která si v létě plánuje odpočinout, věnovat se rodině a kamarádům.

Zajímá vás, kde se Andrea učí texty? A jaké má největší životní přání? Podívejte se na úvodní video.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:

Doporučované