Hlavní obsah

Herečka Ivana Jirešová: Mrzí mě, že nepřišla role, která by překonala Lucii z Ordinace

Ivana Jirešová: Baví mě jen tak lelkovat.Video: Tomáš Zástěra

 

Reklama

Když se řekne Ivana Jirešová, každému se vybaví barmanka Lucie ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Přestože herečkou byla mnohem dříve, právě tato role jí otevřela pomyslná dvířka do povědomí lidí.

Článek

Jirešová hrála v mnoha filmech a pravidelně vystupuje v divadlech, role Lucie z Ordinace v růžové zahradě se však stala její nálepkou: „Občas mě trošku mrzí, že tuto roli u mě ještě nic nepřekonalo. Ale na druhou stranu jsem ráda a vážím si toho. Ordinaci fandím, a když lidi baví se na to dívat a mají z toho radost, tak proč ne?” Všechno je ale otevřené a herečka přiznává, že pokud by taková šance přijít měla, byla by raději, kdyby to bylo ve filmu.

„Divadlo je omezené počtem lidí, kteří to mohou vidět, a hrát muzikály pro větší množství lidí mi není přijemné. Připadám si potom jako malá loutka,” dodala se smíchem Ivana a zároveň prozradila, že nejlepší pro ni je, když má pocit, že při jejím hraní koluje energie. A jak už to tak v tomto oboru bývá, někdy je práce méně a někdy je to naopak pořádný kolotoč. Zajímalo nás proto, jak se herečka umí zbavit stresu a najít vnitřní klid. Její tipy najdete v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den v celoplošné Televizi Seznam. 

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované