Hlavní obsah

Herečka Vanda Hybnerová se proměnila ve strýčka Festera z Addams Family. Ukázala, jak proces probíhal

Jak vypadala Vanda Hybnerová po proměně? Pusťte si reportáž z pořdu Slavní.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Kalendář s názvem Proměny fotí známé tváře již deset let. Tentokrát půjde výtěžek z prodeje na zkrášlování dětských nemocnic. Každý rok se do projektu nadace Archa Chantal zapojuje 12 celebrit, které se v rukou profesionálů změní k nepoznání. Kamery Slavných se vydaly na focení herečky Vandy Hybnerové.

Článek

V nejnovějším kalendáři pro rok 2019 uvidíte například youtubera Kovyho, který se proměnil v hereckého idola Leonarda DiCapria. Nebo herce Jana Cinu, ten se zas naprosto dokonale vžil do katalánského malíře Salvadora Dalího.

Pak přišla řada na Vandu Hybnerovou a nutno říct, že to vzala opravdu zodpovědně. Z výběru postavy byla naprosto nadšená. „Čeká mě proměna v nádherného muže, i když jeho mužství nehraje výraznou roli. Je to komická postava, která se přibližuje mým idolům z éry němé grotesky,” neskrývala nadšení Vanda, která se hned v zápětí proměnila ve strýčka Festera Addamse.

Chtělo to ale notnou dávku trpělivosti, celá proměna totiž trvala dlouhé tři hodiny. „Je to docela extrémní, Vanda je krásná žena a já z ní udělám ohyzdného muže. Musím nandat pleš a udělat černé výrazné oči,” popisuje proces maskérka Kamila Brunias, která je na proměny opravdovou expertkou.

Vanda Hybnerová vystudovala fotografii na grafické škole, pózování před objektivem bere spíš jako nutné zlo, na které si už zvykla. O tom, že by se ale dnes dalo touto profesí uživit, dost pochybuje. „Fotka mě baví, protože je to způsob vidění světa. Ovšem uživit se v této době fotografováním je velmi těžké, protože každý už má dokonalý telefon a fotky si dělá sám,” povzdychla si herečka.

Co by herečka změnila na svém životě a jaké herecké role ji čekají, se dozvíte v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní.

Magazín Slavní sledujte každou neděli od 21:10 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

A sledujte nás také na.

Reklama

Doporučované