Hlavní obsah

Hněv fanoušků donutil režiséra filmu Sonic k redesignu modrého ježka

Po zveřejnění traileru k novému filmu začali nespokojení fanoušci posílat návrhy na redesign modrého ježka.Video: Lukáš Marek, Seznam Zprávy

 

Reklama

O tom, že redesign kultovní postavičky, kterou lidé milují a znají ji už od dětství, je riskantní krok, se přesvědčili tvůrci filmu Sonic The Hedgehog. Od zveřejnění prvního traileru na film uběhlo jen několik dní a vlna nevole mezi fanoušky Sonica byla tak silná, že přiměla režiséra k příslibu změny vzhledu legendárního modrého ježka.

Článek

Trailer na YouTube kanálu americké filmové společnosti Paramount Pictures za necelý týden nasbíral přes 25 milionů zhlédnutí, negativní komentáře pod ním ale téměř nenajdete.

Lidem vadí, že se tvůrci filmu v přetvoření videoherní postavičky do hrdiny celovečerního filmu dostatečně nedrželi původní herní předlohy. Nejvíce fanoušky dráždí lidské oči a zuby nového Sonica.

Na internetu se již objevily návrhy na to, jak by mohl Sonic vypadat, aby se blížil své původní předloze.

Režisér Jeff Fowler ale už slíbil změnu. „Děkuji za podporu a za kritiku. Poselství je jasné a hlasité… Nejste spokojeni s designem a chcete změny. A změny nastanou. Každý v Paramountu a SEGA má zájem na tom, aby tato postava byla vytvořena co nejlépe,” napsal Fowler na Twitter.

Jim Carrey jako doktor Robotnik.

Roli hlavního padoucha doktora Iva Robotnika si střihl herec Jim Carrey. Film by měl mít premiéru letos 9. listopadu, nikdo zatím neoznámil její odklad.

Reklama

Související témata:

Doporučované