Hlavní obsah

Hošek, Häring a Mádl o Kloppově boji s termíny a Guardiolových snech

Foto: Profimedia.cz

Jürgen Klopp odehraje odvetu FA Cupu s juniorkou, aby si „áčkové“ hvězdy Liverpoolu stihly odpočinout.

Reklama

Výsledky Anglického poháru, tedy FA Cupu, vnesly pěkný zmatek do termínové listiny. Nejen o tvrdém postoji Jürgena Kloppa, šéfa lavičky Liverpoolu, debatovali v dalším vydání pořadu Angličan Jiří Hošek, Karel Häring a Luděk Mádl. Pozastavili se nad tím, že anglická liga vyhlásila zimní přestávku, a přitom do ní asociace chce nacpat opakované zápasy poháru.

Článek

V lize suverénní Liverpool nedokázal v FA Cupu zvítězit na půdě Shrewsbury, které remízou 2:2 napsalo na jednu stranu krásný fotbalový příběh a vynutilo si opakovaný zápas na Anfield Road. Na stranu druhou rozbouralo Liverpoolu už tak dost nacvakanou termínovku. Jürgen Klopp hodlá do opakovaného zápasu postavit juniorku. A hráčům „áčka“ věnovat v únoru odpočinek, který si zahraniční trenéři navzdory tradicím v Anglii po letech vyvzdorovali. Právě na tento rozpor mezi konzervativním pojetím soutěží v Británii a kontinentálními zvyklostmi poukázal Luděk Mádl.

A jeho kolegové Jiří Hošek s Karlem Häringem pak probrali, do jaké míry by se slávista Tomáš Souček hodil či nehodil do koncepce Brightonu, se kterým je v posledních dnech spojován.

Jiřího Hoška samozřejmě zajímalo hlavně to, zda „jeho“ Tottenham najde v posledních dnech přestupního období náhradu za zraněného střelce Harryho Kanea.

A názory se různily na to, pod jakým tlakem je nyní v Manchesteru City trenér Pep Guardiola. Jsou jeho další fotbalové sny naplno spojeny s týmem Citizens? Nebo by v případě neúspěchu v lize i v Lize mistrů byli šejkové svolnější k jeho možnému odchodu do Juventusu či návratu do Barcelony, jak nadhodil Luděk Mádl?

Celý pořad si poslechněte v přehrávači v úvodu článku.

Angličan

Fotbalový pořad Jiřího Hoška (@hosekj) a jeho přátel, výhradně o Premier League. S pravidelnými hosty Luďkem Mádlem, Karlem Häringem, Jaromírem Bosákem nebo Jindřichem Šídlem.

Od fanoušků, kteří si bez anglické ligy nedovedou představit víkend, pro fanoušky. Pozor, ve studiu se za žádných okolností nesmí sejít dva fans stejného klubu!

Každé pondělí exkluzivně na Seznam Zprávách v sekci Audio.

Také rádi posloucháte? Napište nám své postřehy, připomínky nebo tipy na mail audio@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované