Hlavní obsah

Hra o trůny mě pořádně zmátla, říká Christian Vit, jeden z herců seriálu

Magazín Slavní: Italský herec Christian Vit, který si zahrál ve Hře o trůny, zavítal do Prahy.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Celý svět – a Česko nevyjímaje – žije premiérou osmé řady legendárního seriálu Hra o trůny.

Článek

Slavný Železný trůn, noční hlídka a smečka vlků. Přesně tak vypadala díky spolupráci HBO s multikinem CineStar pražská premiéra nového dílu očekávané osmé, poslední série seriálu Hra o trůny. Návštěvníci se mohli vyfotit na Železném trůnu. A setkat se s jedním z herců seriálu. Ital Christian Vit, který ztvárnil postavu bojovníka v páté řadě v epizodě „Synové Harpyje“, pražskou premiéru nové řady zahajoval.

„Je úžasné vidět, kolik z vás dnes večer dorazilo, aby zhlédlo novou epizodu z nové řady! Jsem velmi potěšen, že jsem mohl být před pár lety součástí toho všeho, a velmi jsem si to užil. Proto jsem nadšený, že mohu být dnes večer tady s vámi a zhlédnout nový díl,“ pochvaloval si herec.

Během večera poskytl Televizi Seznam exkluzivní rozhovor, v němž prozradil, jací byli ostatní herci na place. A to nejen při natáčení, ale i ve chvílích, kdy byly vypnuty kamery. „Jsou to sympatičtí herci, kteří berou natáčení velmi vážně. Klidně si s tebou popovídají. Celý štáb vytváří domácí a přívětivou atmosféru.“

Koho si ale během natáčení oblíbil úplně nejvíc a proč? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý večer.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované