Hlavní obsah

Hromadná nehoda ochromila dálnici D11. Na místě jeden mrtvý

Foto: Hasiči Praha

Hasiči museli likvidovat požár kabiny kamionu.

Reklama

aktualizováno •

Těsně před Prahou uzavřela dálnici D11 nehoda tří kamionů a dvou osobních vozidel. Jeden člověk zemřel. Kamiony od sebe musela odtrhnout speciální technika.

Článek

Kvůli tragické dopravní nehodě je uzavřena dálnice D11 na příjezdu do Prahy. Při hromadné srážce aut zemřel jeden člověk, další tři lidé se zranili, z toho minimálně jeden těžce. Vyplývá to z informací pražských hasičů a záchranné služby. Kvůli přistání záchranářského vrtulníku byl krátce přerušen i provoz ve směru na Hradec Králové.

Nehoda se stala kolem 16:30 na 0,5. kilometru dálnice D11 ve směru do Prahy. Podle hasičů se na místě srazily tři kamiony a dvě osobní auta. „Kabina jednoho kamionu a jeden automobil byly zasaženy požárem, který je uhašen,“ uvedli hasiči na Twitteru.

Nehodu nepřežil řidič jednoho z kamionů, informovala pražská záchranná služba. Vážně zraněnou ženu museli hasiči vyprostit z trosek vozu. Druhého řidiče kamionu ještě spolu s dalším mužem převezli záchranáři při vědomí do nemocnice.

Po nehodě začalo jedno osobní vozidlo hořet, plameny se rozšířily i na kabinu jednoho z kamionů. Kamiony od sebe musel odtrhnout vyprošťovací speciál hasičů.

Místo nehody je možné objet po souběžné silnici II/611. Řidiči na ni mohou sjet na exitu číslo 8 u Jiren, uvádí web Jednotného systému dopravních informací.

Reklama

Doporučované