Hlavní obsah

Hudba je tam někde venku. David Duchovny přijíždí na evropské turné

Zpívající herci. Ne vždy je jméno zárukou kvality.Video: Dan Sywala

 

Reklama

Co mají společného známí herci typu David Duchovny, Bruce Willis a Steven Seagal? Kromě herecké kariéry se pustili i do rozmanitých hudebních projektů. Někdy šlo jen o krátkodobé experimenty, jindy o odstrašující úlety. Ale některým se to vážně povedlo. Nabízíme přehled těch nejzajímavějších počinů.

Článek

Pozornost na sebe strhl už před lety jako zvláštní agent Fox Mulder. Nyní hlavní protagonista seriálů Akta X nebo Californication David Duchovny vyráží na únorové turné po Evropě. Česku se sice vyhne, ale zastávky má naplánované v nedaleké Vídni, Berlíně či Varšavě.

Zájem o vstupenky je značný, byť podle kritiků přitahuje Duchovny spíše než zpěvem možností vidět oblíbeného herce naživo.

Ostatně – posoudit hudební kvalitu můžete sami v úvodním videu.

Duchovny o svých hudebních vzorech řekl: „Kromě lásky k literatuře jsem vyrůstal na výborných rockových textařích. Miluji texty Boba Dylana, The Beatles, The Rolling Stones, Leonarda Cohena, Aimee Mann, Joni Mitchell a třeba The Kinks.“

Duchovny v touze koncertovat není sám. Na tuto dráhu se vydali i herci, u kterých byste zřejmě nečekali, že dokáží do světa vypustit vynikající hudbu.

Více v úvodním videu. A také v magazínu Slavní, který můžete v premiéře sledovat každou neděli od 21 hodin na Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
David Duchovny

Doporučované