Hlavní obsah

Humoristický román se zajímavým příběhem pokřtili Zaoralová s Bartoškou

Uljana Donátová napsala svoji první knihu. Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Uljana Donátová, mluvčí MFF v Karlových Varech, si chtěla trochu odpočinout od tiskových zpráv a presskitů, tak napsala knihu. Humoristický román jí pokřtili Eva Zaoralová a Jiří Bartoška. Příběh slibuje dávku humoru a romantiky.

Článek

„Je to humoristický román, jenž vypráví třeba i o vážných věcech s nadsázkou, tak já doufám, že se to podařilo, je to příběh o neobyčejném přátelství dvou žen, které spojila i rozdělila a znovu spojila láska k jednomu muži, takže možná to, co zažívá spousta žen, které si tu knížku přečtou,” popisuje Uljana Donátová a její kolegyně a kamarádka Eva Zaoralová dodává. „Strašně jsem se divila, kde vzala čas na to, tu knížku dát dohromady. Protože vím, jak je zaměstnaná, vždyť ona ještě dělá PR firmu. Opravdu jí obdivuju a těším se na to.”

Eva Zaoralová už část knížky viděla, na dílo svojí kamarádky se těší, už proto, že vtipné romantické příběhy si přečte ráda. To Jiří Bartoška je spíš na krátké povídky nebo literaturu faktu. „Hlavní důvod, proč jsem přišel, je, že Uljana s námi 20 let spolupracuje na festivalu. Takže pro nás s Evou Zaoralovou to bylo, jako když vedeme holku do tanečních. Uljana debutuje první knížkou, takže to je příjemné.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované