Hlavní obsah

Hvězdy k prezidentské volbě. Kdo je jejich favoritem?

Ptali jsme se známých osobností, jak vidí prezidentské volby.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Druhé kolo prezidentských voleb je za dveřmi. Postoupili do něj současný prezident Miloš Zeman a Jiří Drahoš.

Článek

Pro některé byl tento výsledek překvapivý, pro jiné předvídatelný. Ty, již v prvním kole volili jiného z kandidátů, navíc nyní čeká další rozhodování. My jsme se známých osobností zeptali, zdali jsou s výsledkem prvního kola prezidentských voleb spokojeny a jestli se chystají k volbám i v kole druhém.

Zpěvák Josef Vágner mladší se prvního kola voleb zúčastnil, ale před druhým kolem dá přednost výletu do Bratislavy, kde podpoří sestru při jejím tanečním vystoupení. Herečka a zpěvačka Radka Pavlovčinová sice volit nemohla, protože stále nemá české občanství, nicméně neváhala prozradit, kdo je v druhém kole jejím favoritem.

Ani bývalý fotbalový obránce Tomáš Ujfaluši se nezdráhal říct, komu dá ve druhém kole prezidentských voleb svůj hlas. A to i přesto, že jeho původní favorit z prvního kola nepostoupil. Jedině Linda Finková však byla s výsledky voleb spokojená, i když volila jiného z kandidátů. A volit půjde i nyní: „Já chodím volit vždycky, aspoň pak můžu mít řeči v hospodě. Kam teda moc nechodím. Já spíš do té kavárny.“

Reklama

Doporučované