Hlavní obsah

Hvězdy světového golfu jsou v Praze. Zkusily trefit i jamku na Vltavě

Jak se dařilo vítězům golfových majorů při neobvyklé exhibici na Vltavě?Video: Sport.cz

 

Reklama

Vítěz Masters Danny Willett proti šampionovi British Open a PGA Championship Padraigi Harringtonovi. Plovouci ponton na Vltavě trefovaly největší golfové hvězdy.

Článek

Velké osobnosti světového golfu se od čtvrtka představí kousek od Prahy na hřišti Albatross. Pátého ročníku D+D REAL Czech Masters se zúčastní třeba vítěz Masters z roku 2016 Danny Willett nebo Padraig Harrington, který ovládl hned tři majory a v první desítce světového žebříčku vydržel přes 300 týdnů.

Na Vltavě si ale hráči před čtvrtečním začátkem turnaje nejprve vyzkoušeli nezvyklou výzvu. Z lodě pálili na plovoucí ponton s greenem.

„Neřekl bych, že to bylo obtížné, spíš zábavné. Bylo to ale hodně nezvyklé, protože loď se neustále hýbala,” popsal neobvyklý zážitek Harrington.

Mimo dvou největších osobností se na turnaji série European Tour představí bývalá světová jednička Lee Westwood, vítěz dvou majorů John Daly nebo český profesionál Filip Mrůzek. Toho doplní jedenáctka tuzemských hráčů. Vítězství z minulého ročníku bude obhajovat Haydn Porteous.

Reklama

Související témata:
Westwood
Harrington

Doporučované