Hlavní obsah

Influencer a jeho skutečný vliv, běh pro dobrou věc i rady při prodeji nemovitosti

Ranní vysílání Televize Seznam Ráno na Seznamu (12. 9. 2019).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Ranní vysílání Televize Seznam.

Článek

00:06 – Zprávy

07:51 – Majitelé nemovitostí, kteří chtějí svůj byt či dům prodat co nejvýhodněji, se často bojí svěřit svou starost realitním makléřům. Uchylují se k řešením, která zcela vynechávají realitní kanceláře, aniž by si uvědomili, že si tím prodej mohou zkomplikovat. Proč spolupracovat s profesionálním realitním makléřem? Odpovíme.

12:35 – Radek Hrdina zve na Běh dobré vůle

16:58 – Co píší weby Seznamu. Na Seznam Zprávách se můžete dočíst o bývalém úředníkovi, který odmítl vyplatit dotaci firmě Agrofertu a řadu dalších zajímavých článků.

18:34 – Den očima Markéty Bidrmanové

20:58 – Ráno vstát, jít do práce a dostat za to odpovídající plat. Pro nás Evropany nic neobvyklého, jenže je na světě ještě mnoho míst, kde toto neplatí. A dokonce tam musí pracovat i děti. Nedostatek práce, chudoba, špatné životní podmínky – to je jen část problémů, které trápí rozvojové země. O zlepšení se snaží i nevládní nezisková organizace Fairtrade Česko a Slovensko, jejíž ředitelku Hanu Malíkovou přivítáme v Ránu na Seznamu.

30:05 - Zprávy

35:29 - Prodávat byt či dům? Proč byste měli spolupracovat s realitním makléřem? O tom se budeme bavit s makléřem Martinem Lípou.

40:15  – Co uslyšíte ve vysílání rádia Expres FM

44:41 – infoservis: ceny pitné vody v Česku

53:51 – Češi se zajímají o fairtrade

01:00:10 – Zprávy

01:05:01 – Voda je zdrojem veškerého života. Bez vody přežije člověk sotva pár dní. V posledních letech klesá nejen hladina podzemních, ale i povrchových vod, mnohé potoky vyschly. Voda, která zbývá, musí procházet čističkami, aby se vůbec dala pít, a přesto jsou v ní látky, které nedokážeme odstranit. Například pesticidy. Jaká jsou řešení při nedostatku vody, o tom s Jaroslavem Ďurišem, generálním ředitelem společnosti, která je autorem řešení situace.

01:11:50 – Radek Hrdina v terénu. Představuje divákům benefiční běh.

01:17:42 - Influencer. Slovo, které u nás zdomácnělo. Jenže kdo je vlastně influencer a skutečně může firmě zajistit úspěch? Více řekne Andrea Hurychová, majitelka digitální agentury, která s influencery pracuje.

01:30:07 - Zprávy

Reklama

Doporučované