Hlavní obsah

Inspirovala ho Ester Ledecká. Na olympiádě v Tokiu chce tři medaile. Ptejte se s Tomášem Vernerem kajakáře Josefa Dostála

Získá tři medaile v Tokiu? Tomáš Verner v pořadu V centru zpovídá Josefa Dostála.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

„Mým snem je to, že bych si rád z Tokia odvezl tři medaile. Samozřejmě, chybí mi zlatá, to je můj dlouhodobý cíl,“ řekl český kanoista Josef Dostál nedávno na tiskové konferenci. Motivuje se prý i příběhem Ester Ledecké, která šokovala celý svět na zimních hrách v Pchjongčchangu. Ptejte se dvoumetrového obra a milovníka dobré kávy Josefa Dostála v pořadu V centru. Dotazy pokládejte na našich sociálních sítích #vcentru.

Článek

Na hrách v Riu sice nechce soutěžit v odlišných sportech, ale rád by se o medaili pokusil bojovat ve třech kanoistických disciplínách. Znamená to pro něho i návrat do čtyřkajaku, který bude o olympijské medaile nově bojovat na pětistovce.

Josef Dostál je český rychlostní kajakář, trojnásobný mistr světa a olympijský medailista. Na hrách v Riu 2016 získal stříbro v kategorii K1 1000 m a následující den získal bronzovou medaili se čtyřkajakem. Na hrách v Londýně v roce 2012 získal se čtyřkajakem bronz. Je profesionální voják a vášnivý rybář.

Tomáš Verner je bývalý český krasobruslař, jenž se v roce 2008 stal mistrem Evropy. Z evropského šampionátu má další dvě medaile. Třikrát startoval na olympijských hrách a získal deset titulů mistra republiky. Po skončení své profesionální kariéry vystupuje v ledních show a také moderuje. Od letošního léta je i jedním ze čtveřice moderátorů pořadu V centru.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam a na Facebooku.

Praktický návod k naladění najdete zde.

Reklama

Doporučované