Hlavní obsah

Inspiruje mě vodní hladina. S Hanou Zagorovou o místech s geniem loci a dávném snu, který se splnil

Lucerna je nejoblíbenější sál Hany Zagorové. Tady má vánoční i narozeninové koncerty, proto Lucerna nemůže v Mých místech chybět.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Kde se Haně Zagorové vždycky rozbuší srdce? Kam chodí pro inspiraci? Jak si doslova vysnila prázdninový byt u moře? I o tom bude řeč v aktuálních Mých místech.

Článek

S deseti a půl miliony prodaných desek drží rekord nejprodávanější tuzemské zpěvačky. Podstatnou část ze zhruba 940 písniček ze svého repertoáru zazpívala v Lucerně. „Lucernu zbožňuju, je to tu vždycky moc fajn. Nejen na mých koncertech, i když se přijdu podívat na kolegy. Funguje tu nezaměnitelný genius loci,“ vysvětluje devítinásobná Zlatá slavice v proslulém sále na Václavském náměstí. Vůbec jí nevadí, že při natáčení technici poměrně hlasitě stavěli pódium. „To k Lucerně patří, mám to ráda.“

Miluje vodní hladinu. Proto nás pozve do botelu Matylda, kde si dává schůzky. „Pohled na Vltavu je inspirující.“ A nejen na ni – stejně tak miluje i hladinu mořskou. Proto si s manželem Štefanem Margitou pořídili letní byt ve španělské Málaze. Přiznává, že manžela trochu naočkovala svým snem. „Ale my máme obvykle společné sny, takže je to v pořádku,“ usmívá se zpěvačka při pohledu na záběry Málagy.

Dvakrát přestala zpívat: nedobrovolně, když ji komunisté odstavili po podpisu Několika vět, a dobrovolně, po svatbě s operním pěvcem Štefanem Margitou. Znovu se dokázala vrátit na vrchol. I o tom bude řeč v pořadu Moje místa. Premiéru má jako vždy v úterý ve 20:00 na TV Seznam.

Následují Intimní zpovědi. V nich Hana Zagorová prozradí, proč věří na osud, jak se vyrovnala s tím, že kvůli vážné nemoci nemohla mít děti a proč byla její první svatba tajná a druhá rychlá.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované