Hlavní obsah

Irský čert zase řádil a v Maine vaří „zdrogované” humry

Den očima Olivera Sáluse.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Známý zápasník McGregor se rozvášnil na tiskové konferenci, v americkém Maine zase vaří humry na marihuaně. Událostmi s datem jednadvacátého září provází sportovní moderátor Oliver Sálus.

Článek

Fotbalisté Clevelandu Browns porazili v noci na pátek v předehrávce třetího kola NFL na domácím hřišti New York Jets 21:17. Ukončili tak šňůru 19 zápasů bez výhry. Nejdelší novodobá série porážek v americkém fotbale je u konce. Cleveland Browns po dlouhých 635 dnech bez výhry konečně vyhráli soutěžní utkání v NFL a mohou opěvovat nového hrdinu. Jednička letošního draftu Baker Mayfield se na hřiště poprvé dostal před poločasem a zazářil. Po odchodu basketbalisty LeBrona Jamese z města tak má Cleveland novou hvězdu.

UFC očekává největší zápas v historii. V noci na pátek probíhala v New Yorku první oficiální tisková konference mezi Conorem McGregorem a Chabíbem Nurmagomedovem. A irský čert zase řádil. Všechno se točilo kolem dubnového incidentu, kdy McGregor v garážích newyorského Barclays Center hodil vozík na autobus, který převážel zápasníky včetně Chabíba Nurmagomedova. Podle Conora je Chabíb zbabělec, který se schovává za své kamarády. V noci na sedmého října se ale teprve ukáže, kdo z obou borců je lepší zápasník.

Restaurace ve městě Seawall v nejvýchodnějším státě USA Maine je podle CBS News vyhlášená svými humry. Její vedení vyšlo na veřejnost s tím, že korýše před jejich usmrcením klidní marihuanou. Tato technika je z pohledu majitelky restaurace humánnější.

Reklama

Související témata:

Doporučované