Hlavní obsah

Iva Pazderková o Lucii Bílé: Nesmírný talent, ale na jevišti mě odbourává

Iva Pazderková ve festivalovém studiu Televize Seznam.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Iva Pazderková a Lucie Bílá. Na první pohled zpěvačky a herečky, které nemají nic společného. Jenže to není úplně pravda. Spojil je muzikál Sestra v akci, díky němuž se zrodilo vzájemné přátelství, které se často projevuje i přímo na jevišti.

Článek

Lucie Bílá kolegyni Ivu Pazderkovou vychválila na svém Instagramu. O Ivě mluví jako o výjimečném člověku, který se v českém showbyznysu jen tak nevidí. A podobně mluvila v magazínu Slavní v Televizi Seznam i Iva. „Lucie je hodně vzácný člověk, akorát zlobí, často mě na jevišti rozesmává, dokáže to dokonale. Je nesmírně talentovaná a je radost stát na jevišti po jejím boku,“ uvedla herečka a zpěvačka.

Sestru v akci hraje a zpívá ráda. I kvůli tomu, že diváci odchází z hlediště s úsměvem od ucha k uchu. „Tento muzikál je výjimečný v mnoha směrech, hudebně je to fantastická věc. Na podobných projektech mě obecně baví ten okamžik sdílení. Je jedno, kdo vyznává jakou víru, ale živě sdílejí emoce. V případě Sestry v akci lidé odcházejí „s rohlíkem v puse“ a to je krásná věc s hlubokými myšlenkami, krásné poselství,“ dodala.

Ve festivalovém studiu Televize Seznam se dostalo i na porevoluční vzpomínky, hudební a letní plány. Více ve videu nad článkem. Je součástí magazínu Slavní, který Televize Seznam vysílá každé úterý od 21:00.

Reklama

Související témata:

Doporučované