Hlavní obsah

Jágr se vrátil, spolu s Petrem Nedvědem byli vyhlášeni nejlepšími hráči zápasu

Večerní zprávy Televize Seznam, 3. února 2018.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Hlavní zpravodajská relace Televize Seznam s datem 3. února 2018.

Článek

Česká hokejová ikona - Jaromír Jágr - se vrátila na tuzemská kluziště. Nastoupil do zápasu druhé nejvyšší soutěže mezi jeho Kladnem a Benátkami, který se i kvůli velkému zájmu diváků hrál v Liberci.

Jágr v zápase zaznamenal tři asistence, další legenda, Petr Nedvěd, pro kterého je zápas rozloučením s aktivní kariérou, dal dokonce první gól Benátek a na druhý nahrál. Oba byli vyhlášeni nejlepšími hráči svých týmů.

Benátky jsou farmou Liberce, a proto pojali zápas také jako rozlučku se svou dlouholetou oporou Nedvědem. Na ledě se tak sešli dva končící představitelé jedné z nejúspěšnějších hokejových generací českého a československého hokeje - i když Petr Nedvěd část své kariéry reprezentoval i Kanadu.

Jágrův návrat je hlavní zprávou Večerních zpráv Televize Seznam, které si můžete pustit nahoře ve videu (živě vysíláno v průběhu zápasu Benátky - Kladno) - včetně dalších událostí ze soboty: střelby v Itálii po migrantech, neplánovaného pobytu ruských kosmonautů ve volném vesmíru i předpovědi počasí na příští dny, která slibuje prudké ochlazení.

Reklama

Související témata:

Doporučované