Hlavní obsah

Jágrovi se domácí premiéra po návratu nepovedla, Rytíři prohráli 1:4. „Výkon byl hrozivý,” řekl po zápase

Jágr se poprvé po návratu představil na kladenském ledě, jeho tým prohrál s Litoměřicemi 1:4.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

První vystoupení Jaromíra Jágra na kladenském ledě po návratu z Calgary sledovalo vyprodané hlediště, fanoušci Kladna ale museli strávit porážku s Litoměřicemi 1:4.

Článek

Fanoušci na ČEZ stadionu hokejovou hvězdu přivítali na úvod aplausem vestoje a před utkáním se na kostce nad ledem objevil průřez celou Jágrovou kariérou. Při zápase už ale domácí důvod k radosti neměli. Rytíři prohráli s Litoměřicemi 1:4 a Jágr navíc vyšel poprvé po návratu bodově naprázdno.

„Samozřejmě to nedopadlo dobře pro naše diváky ani pro nás. Za to se jim omlouváme. Poslední zápasy nehrajeme moc dobře. Začalo to už proti Ústí, kde jsme prohráli 0:6, od té doby jsme v nějaké křeči,” komentoval Jágr prohru Rytířů.

„Chtěl bych poděkovat všem lidem, kteří se na té slavnosti před utkáním podíleli. I když jsem většinu neviděl a byl jsem v kabině, doufám, že se to povedlo. Na druhou stranu výkon byl hrozivý a musíme se z toho nějakým způsobem dostat,” dodal. Sám Jágr v zápase několikrát vytvořil gólové šance pro své spoluhráče, žádná z nich ale brankou neskončila. Ze tří zápasů zaznamenalo Kladno s Jágrem v sestavě pouze jednu výhru a zůstává na třetím místě prvoligové tabulky.

Reklama

Související témata:

Doporučované